esztétikai fogászat

fogászat, budapest

 
fogbeültetés implantáció esztétikai fogászat

fogászat, budapest

Szolgáltatásaink Esztétikai fogászat - Szájsebészet - Egészségpénztárak
fogászat, budapest szájsebészet

fogbeültetés

Fogászati szolgaltatásaim a mai korunk követelményeinek megfelelően teljes körű ellátást biztosítanak a pácienseim számára.
Ezek a rendszeres ellenőrző vizsgálatoktól kezdődően, a bonyolultabb szájsebészeti műtétekig tartanak.
A fogorvoslásnak egyre inkább a megelőzés irányába kell elmozdulnia. A prevenció egyik legfontosabb pillére a fogorvos, illetve segítője a klinikai dentálhigiénikus által végzett szájhigiéniás tevékenység. A motiválás és instruálás során fel kell hívni a beteg figyelmét a helyes szájápolás fontosságára és meg kell tanítanunk őt annak helyes művelésére. Azokon
a fogakon, amelyeket helytelenül vagy ritkán tisztítanak, baktériumokat tartalmazó lepedék, majd fogkő képződik. Ha ezt nem távolítjuk el, akkor sorrendben ínyvérzés, ínygyulladás majd a fogágy betegsége (a fogak kilazulása) következik be.
A szájápolásnál kiemelt fontosságú a megfelelő szájhigiénia, melyet helyes fogmosási technikával, rendsze- res fogászati ellenőrzéssel, szükség esetén fogkőeltávolítással érhetünk el.
   
.Esztétikai fogászat
 
A technika fejlődésével az új technológiák es modernebb anyagok megjelenésével az esztétikai fogászatban látványosabb (illetve "láthatatlan") eredményeket lehet és tudunk elérni a sérült vagy szuvas fogak helyreállításánál. Az esztétikai fogászat iránti igényeket az egyre nagyobb számban jelentkező fémallergiás megbetegedések is fokozzák.
   
  Ide tartoznak:
 
esztétikai fogászat
Esztétikai tömések
fogbeültetés
Porcelán betétek (inlay) és koronák
implantáció
Porcelán héj
 
A rohamos fejlődés eredményeképpen a fémet a metszőfogak területén teljesen mellőzni lehet, igy az inyszéleknél jelentkező szürkés elszineződés is teljesen kiküszöbölhető; igy tökéletes lesz a transzparencia és a szinhűség.
fogfehérítés Fogfehérités
fogbeültetés Fogékszer
 
A fogékszer felhelyezéséhez nem kell megfúrni a fogzománcot, az apró ékszert speciális ragasztóval illesztjük helyére. A fogékszer általában fél évig marad a helyén de igény szerint bármikor eltávolítható.
szájsebészet Koronák, hidak
 
A töméssel már nem orvosolható esztétikai problémán segít a megfelelően elkeszített esztétikus korona. Ha a fog elvesztése elkerulhetetlenné válik, hidpótlas javasolt. Szóló koronáknál vagy kisebb foghiányoknál a fogpótlás fémmentesen is elkészitheto igy még természetesebb hatas érhető el.
 
Külön kiemelem a legfőbb szakterületemet: a foghiány, a rágófunkció teljes vissza- állítását
szájsebészet Teljes es részleges kivehető pótlások
 
Azon páciensek részére is kinálunk megoldást, ahol a megmaradt kis szamú fogak miatt rögzített pótlás már nem készithető. A kivehető pótlasok rendkivül sokfélék, megtervezésük nagy odafigyelést igényel. Fogtechnikusokkal karöltve a legmegfelelobb megoldast választjuk ki a páciens igenyei és anyagi lehetoségei szerint.
   
.Szájsebészeti beavatkozások
   
Foghúzás, gyökéreltávolitás, gyökércsúcsamputáció, cisztaműtétek, nagyobb szájsebészeti műtéteknél egy orvosi team (csapat) van segitségünkre.
   
A foghiányok pótlásának legmodernebb eszköze a fogbeültetés (implantáció). Az implantációs műtétek 2 fázisban valósulnak meg. Az első fázisban beültetjük a titánhüvelyeket a csontba - a műtét a modern érzés- telenitő anyagokank köszönhetően fájdalommentes.
Az operació után 3-6 hónap gyógyulási fázis következik. Addig a pácienst ideiglenes pótlással látjuk el. A gyógyulást követően megtörténik a tervezett fogpótlás felhelyezése.
   
Az ellátással, eljárásokkal kapcsolatos kérdéseiket telefonon előre egyeztetett időpontban, ingyenes felmé- rés keréteben szivesen megválaszoljuk.
   
Rendelőnk az alábbi egészségpénztárakkal szerződésben áll.
Ezeken keresztül is történhet a számlák kiegyenlítése.
 
fogbeültetés
 
A szép fogakért!